Trackrecord Kokelenberg & Ouwehand

Winkelportefeuille van Bever

Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs is de afgelopen 8 jaar betrokken geweest bij de expansie en het commercieel beheer van de winkelportefeuille van Bever.

In deze periode heeft Bever veel nieuwe locaties aangehuurd en wordt de bestaande portefeuille continu geoptimaliseerd.

Aankooptransactie Meubelplein Ekkersrijt

Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs heeft de aankooptransactie van Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel begeleid namens Fidelity International.

Meubelplein Ekkersrijt (45.000 m²) is een woonboulevard nabij Eindhoven en bestaat voornamelijk uit grootschalige en perifere detailhandel met retailers als Trendhopper, Auping, Sijben, Sanders, Goergen en De Bommel.

Winkelportefeuille particuliere belegger

Namens een internationale particuliere belegger heeft Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs een winkelportefeuille aangekocht bestaande uit 37.000 m² en omvat een drietal winkelcentra in Barendrecht, Emmen en Maastricht, drie supermarktcomplexen in Burgum, Groningen en Losser en 22 solitaire winkelunits.

Partijen zijn overeengekomen geen details kenbaar te maken.

Winkelportefeuille van Grand Vision

Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs is de afgelopen 15 jaar betrokken geweest bij de expansie en het commercieel beheer van de winkelportefeuille van Grand Vision. De formules die onder Grand Vision vallen zijn Pearle, Eye Wish Opticiens, Apollo-Optik, Générale d’Optique, GrandOptical en Vision Express. In deze periode zijn er meer dan 200 winkels aangehuurd en wordt de bestaande portefeuille continu geoptimaliseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor