Trackrecord Kokelenberg & Ouwehand

Winkelportefeuille van Bever

Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs is de afgelopen 8 jaar betrokken geweest bij de expansie en het commercieel beheer van de winkelportefeuille van Bever.

In deze periode heeft Bever veel nieuwe locaties aangehuurd en wordt de bestaande portefeuille continu geoptimaliseerd.

Aankooptransactie Meubelplein Ekkersrijt

Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs heeft de aankooptransactie van Meubelplein Ekkersrijt in Son en Breugel begeleid namens Fidelity International.

Meubelplein Ekkersrijt (45.000 m²) is een woonboulevard nabij Eindhoven en bestaat voornamelijk uit grootschalige en perifere detailhandel met retailers als Trendhopper, Auping, Sijben, Sanders, Goergen en De Bommel.

Winkelportefeuille particuliere belegger

Namens een internationale particuliere belegger heeft Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs een winkelportefeuille aangekocht bestaande uit 37.000 m² en omvat een drietal winkelcentra in Barendrecht, Emmen en Maastricht, drie supermarktcomplexen in Burgum, Groningen en Losser en 22 solitaire winkelunits.

Partijen zijn overeengekomen geen details kenbaar te maken.

Winkelportefeuille van Grand Vision

Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs is de afgelopen 15 jaar betrokken geweest bij de expansie en het commercieel beheer van de winkelportefeuille van Grand Vision. De formules die onder Grand Vision vallen zijn Pearle, Eye Wish Opticiens, Apollo-Optik, Générale d’Optique, GrandOptical en Vision Express. In deze periode zijn er meer dan 200 winkels aangehuurd en wordt de bestaande portefeuille continu geoptimaliseerd.

ASR Real Estate koopt winkelportefeuille van circa 100 miljoen euro

ASR Real Estate koopt winkelportefeuille van Phoenix Joint Venture C.V. met een totale waarde van circa 100 miljoen euro.

De aankoop gebeurde namens het ASR Dutch Prime Retail Fund (ASR DPRF). Het gaat om 14 winkelpanden, waarvan 6 in Amsterdam, 3 in Utrecht, 1 in Eindhoven en 4 in Maastricht.

Koper ASR Real Estate is juridisch bijgestaan door Houthoff en technisch geadviseerd door Sweco. Verkoper Phoenix Joint Venture C.V., een samenwerking tussen The RJB Group of Companies en High Five Real Estate, werd juridisch bijgestaan door DLA Piper. Op commercieel gebied werd Phoenix Joint Venture C.V. geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs en KroesePaternotte.

SynVest Dutch RealEstate Fund koopt Wijkwinkelcentrum De Nieuwe Hof in Amersfoort

29 december 2020 heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund Wijkwinkelcentrum De Nieuwe Hof in de wijk Nieuwland te Amersfoort aan de portefeuille toegevoegd.
Het betreft 20 winkelunits (waaronder huurders Jumbo en Kruidvat), 3 kantoren (waaronder GGD Midden Nederland) en 144 parkeerplaatsen in ondergelegen parkeergarage met een totaal oppervlakte van 5.100 m².

Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs trad op voor verkoper.

Duinweide Investeringen koopt aantal supermarktlocaties Trias-portefeuille

Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs heeft namens een klant van Aroundtown Management een vijftal supermarktlocaties verkocht in Nederland aan Duinweide Investeringen ten behoeve van een door haar op te richten convenience vastgoedfonds.

De portefeuille omvat twee solitaire supermarkten in Groningen en Losser en drie winkelcentra gelegen in, Burgum, Barendrecht en Maastricht.

Urban Interest koopt monumentale panden in Den Haag

Namens een Duitse beursgenoteerde vastgoedonderneming heeft Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs de verkoop begeleid van vier monumentale panden uit de Trias portefeuille.

De gebouwen zijn gelegen op mooie locaties, namelijk Plein, Korte Poten, Fahrenheitstraat en Frederik Hendriklaan, allemaal in het centrum van Den Haag.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor